Karen Mukupa fortæller om Natasja…

Karen Mukupa fortæller om Natasja…

6. november 2010 - kl. 0:55 - af

Fredag den 19. november kl. 18.00 besøger sangerinden, foredragsholderen og forfatteren Karen Mukupa Manegen – Sæby Kulturhus. Hun skal holde foredrag om sin afdøde veninde Natasja.

Natasja Saad nåede at blive et internationalt reggaenavn og et stort navn på den danske musikscene, inden hendes alt for pludselige død i 2007, hvor hun blev dræbt i et biluheld på Jamaica. Med i bilen var også Karen Mukupa.

I januar 2010 udgav Karen Mukupa bogen ”Natasja”, som handler om sangerindens inspirerende personlighed og fascinerende livshistorie. Det er denne bog, Karen Mukupas foredrag tager udgangspunkt i.

I og med, at Karen Mukupa var en af nøglepersonerne i Natasjas liv og var med hende fra de første ture i øvelokalerne og til den sidste skæbnesvangre biltur, er hun i stand til at føre os helt ind i Natasjas fascinerende liv på en værdig og indlevende måde. Inden foredraget viser vi filmen ”Natasja” i samarbejde med Sæby Bio. Filmen handler om Natasjas liv.

Du kan købe eller bestille billetter på Sæby Bibliotek (tlf. 98 45 93 00) fra 11. november eller ved indgangen. Pris for hele arrangementet er kr. 50,- pr. person.

Hvis du har lyst til at høre mere om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Merete Trap på telefon 98 45 91 56 eller e-mail: metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karen Mukupa fortæller om Natasja...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger