To bands spiller i Sæby Kulturhus “Manegen”

To bands spiller i Sæby Kulturhus “Manegen”

2. november 2010 - kl. 10:18 - af

Fredag den 5. november kl. 20 er der koncert i Sæby Kulturhus. Her vil det lokale band “Fraklip” og det århusianske band “The Green Lives” give hver en times koncert.

Dette er et projekt kaldet “En test og en gæst”, som Frederikshavn kommunes kulturpulje i samarbejde med Det Musiske Hus står for.

Gregers Løvendahl Mogstad som er fra Sæby/Frederikshavn, og som er pianist og vokallist i bandet “Fraklip” fortæller, at dette er en mulighed for at komme ud med egen musik, og at det er et nyt projekt, som er ment, som en støtte til netop de lokale nordjyske upcoming bands. Den lokale test, mixet med en udefra kommende gæst.

Så kom til koncert på fredag i Sæby Kulturhus og støt op om et godt lokalt band.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER