Juniorkonfirmander opfører musical om Elias

Juniorkonfirmander opfører musical om Elias

28. oktober 2010 - kl. 10:38 - af

Ved gudstjenesten i Sæby Kirke på søndag kl. 10.00 opfører juniorkonfirmanderne fra 3.klasserne på Sæby Skole en musical om Elias, en af de spændende personer man kan læse om i bibelen. Det sker i forbindelse med den såkaldte BUSK-dag, hvor man landet over sætter fokus på kirken i forhold til børn og unge. Det gør vi også i Sæby Kirke, hvor der altså er en musical opført af børn, men hvor gudstjenesten også på andre måder særligt er tilrettelagt for de yngre. Men det betyder på ingen måde, at gudstjenesten er forbeholdt dem. Det er en gudstjeneste for kirkegængere i alle aldre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juniorkonfirmander opfører musical om Elias' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER