Gamle klassekammerater fra Sæby Skole søges!

Gamle klassekammerater fra Sæby Skole søges!

24. oktober 2010 - kl. 12:19 - af

Vi søger kontakt med vore gamle klassekammerater fra Sæby Skole i perioden 1950, hvor jeg gik i 1.b, siden hen blev det 1. Mellem, og jeg gik så ud af 3. Mellem.
Er gift med Conni Larsen også fra Sæby.
Conni er datter af Erna og Theodor Larsen og de boede på Solsbæksvej. Jeg boede på Memhaven – en ejendom under Sæbygård. Flyttede i 1957 til Baudersvej i Sæby, og er søn af Dagny og Jacob Christensen.
Håber at få en dialog igang.

På forhånd tak, Keld Branner Christensen.

7 kommentarer til “Gamle klassekammerater fra Sæby Skole søges!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “Gamle klassekammerater fra Sæby Skole søges!”

 • annelise seider

  Hej!

  Jeg kan godt huske dig vi gik i samme klasse og jeg tror I flyttede til det hus Myhrmann har i dag – er det ikke korrekt.

 • Keld B ranner Christensen

  Hej Annelise,tak for din henvendelse,nej det var Tommy Rose Nielsen der boede der,jeg boede i nr 10 på baudersvej,kender du andre fra dengang.?

 • Hej kommer fra saeby rejste fra saeby 59 og er nu bosat i stockholm kanske mange som kan huske navnet lilkaer min far hade bådeudlejning i saebygår skov
  skriv gerne en kommentar erik

 • kirsten sønderskov født christensen

  jeg søger efter solveig pedersen jeg rejste til canada 1959, vi sås sidst 1967 i nørre sundby du var gift med en mejerist og hvde 2 børn..

  håber at høre nyt fra danmark

  kirsten

 • hej erik.dig glemmer jeg aldrig,det var mig der passede boldteltet i mosens tivoli i sæbygård skov,hver gang du kom tænkte jeg åh nej,du skød jo alle bøtterne ned hver gang og fik så betalingen,jeg tror det var 2 kroner.hyggeligt at høre om dig her
  v.h.aage mosen

 • hej Kjeld,dig kender jeg jo også rigtig godt fra vores umnge dage når vi gik til bal på skovlyst.din kone Connie og hendes forældre ligeså,jeg blev udlært hos søren jensen,hvor Theodor jo var førstemand.din søster anette ser jeg stadig her i byen.hej hej kjeld

 • Solveig Nygaard,født Pedersen

  Hej Kirsten
  Jeg har tit tænkt på dig ,det kunne være hyggeligt at høre hvordan I har det
  Vi bor i Grenaa nu.
  Kærlig hilsen
  Solveig

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gamle klassekammerater fra Sæby Skole søges!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER