Skovbakken var Sæby overlegen i lørdagens kamp

Skovbakken var Sæby overlegen i lørdagens kamp

11. oktober 2010 - kl. 10:02 - af

Gæsterne fra Skovbakken blev for stor en mundfuld for Sæby i sæsonens tredje kamp. Det blev til et stort nederlag mod et velspillende Skovbakken hold.

Første periode: Skovbakken kom bedst fra start, og scorede både tæt på og fra distancen. Hjemmeholdet havde specielt problemer med gæsternes skytter, der var utrolig præcise i deres afslutninger. Sæbys Charlotte Simonsen holdt dog stadig Sæby inde i kampen med en del 3 points scoringer, og perioden endte 16-24.

Anden periode: Igen var det Skovbakken, der begyndte bedst. Sæbys forsvar har svært ved at dække op for modstandernes afslutninger, og samtidig var der store problemer med selv at få gode afslutninger i angrebet. Gæsterne førte stort ved halvleg 25-46.

Tredje periode: Sæbys spil begyndte nu at fungere lidt bedre. Specielt Sæbys Christina Legaard fandt vejen til modstandernes kurv, men det var dog stadig Skovbakken, der kom bedst ud af perioden. Stillingen ved periodeslut var 35-64.

Fjerde periode: Kampen virkede allerede afgjort, så hjemmeholdet skiftde til alternativt forsvar og angreb. Det gav pote. Skovbakken fik svært ved at komme til afslutninger, og samtidig kom Sæbys Gitte Schimmell til de rigtige afslutninger og spillede en god periode. Hjemmeholdet vandt perioden, men tabte kampen 47-72.

1. Division damer             Sæby – Skovbakken            47 – 72

Periodecifre:
1      16-24
2      09-22
3      10-18
4      12-08

”Vi havde en del afbud til dette opgør, men det var en svær opgave mod et så godt spillende Skovbakkenhold. Men positivt at se vores spiller ikke gav op, også godt at se andre spillere på holdet træde i karakter og tage ansvar, når nogle af holdets nøglespillere mangler.
Dameholdet skal først spille om 14 dage igen. Denne gang ude mod lokalrivalerne fra Ålborg.

Scoringer for Sæby :Christina Legaard 14 point, Charlotte Simonsen 11, Gitte Schimmell 9, Line Ypkendanz 6, Henriette Sørensen 5, Isabella Larsen 2 point.

Sæby ynglinge B – Aalborg Basket 05 64-44
Sæbys ynglinge herrer spillede en god kamp og vandt sikkert over Aalborg B 05.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skovbakken var Sæby overlegen i lørdagens kamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger