Ugens buket fra Bellis Blomster går til:

Ugens buket fra Bellis Blomster går til:

12. september 2010 - kl. 11:56 - af

Ugens buket fra Bellis Blomster går i denne uge til de mange frivillige, der uge efter uge bruger rigtig mange timer på at gør et at Sæby’s mange unikke steder, til et dejligt sted at være. Ad frivillighedens vej har de bevist at selvom en opgave er kæmpe stor, og kræver mange hænder og timer, kan et projekt som Nellemanns Have lykkedes til glæde for rigtig mange mennesker, både børn, voksne og ikke at forglemme den skare af turister der ligger vejen forbi det unikke sted på Langtvedvej. SaebyAvis.dk overrakte ugens buket i forbindelse med en af de mange arbejdsweekender, som foregår året rundt i haven, og fik derfor også en fornemmelse af det gode sammenhold og den dejlige stemning, der gør det sjovt for de mange frivillige at møde op hver gang.

Nellemans Have har den senere tid været omtalt meget i pressen, grundet Frederikshavns Kommunes spareplaner, som vil ramme haven hårdt, men der er fortrøstning at spore hos de frivillige, som ser fremad og kæmper ufortrødent videre med at holde den største og mest unikke have i Sæby.

Borgmesteren blev sammen med lokalpolitikere fra Frederikshavn Kommune i august inviteret til en rundvisning i Nellemanns Have. Formålet var at fremvise det store arbejde, der er lagt i haven de senere år ved hjælp af frivillig arbejdskraft og støtte fra kommunen, men også for at få en dialog om havens fremtid.
Mødet resulterede i en positiv holdning fra politikerne, som giver foreningen håb om fortsat støtte til nødvendige driftsudgifter fremover.

I 2010 fuldføres en del større opgaver i haven.
Om kort tid bliver der opstillet et meget efterspurgt madpakkehus, og tæt derved bliver der etableret en naturlegeplads.
Nic. Nellemann købte i sin tid det gamle brohus i Nørresundby ved Limfjorden.
Det har i mange år stået i haven, kendt som Lises Pavillon. Huset er blevet renoveret og bliver flyttet op på den høje skrænt mod øst, hvorfra man kan nyde udsigten over haven og Kattegat.
Ved soluret bliver der til efteråret plantet gamle historiske roser, af sorter afstemt efter Nic. Nellemanns tidligere plan.
Desuden starter rundt om i hele haven et genplantningsprogram hvor paradisæbletræer, udviklet fra podekviste fra de oprindelige sorter i haven, bliver plantet der hvor æbletræerne i tidens løb er gået ud.
Arbejdet med renovering og vedligeholdelse af haven vil fortsætte til glæde for borgere og turister, hvor et stigende antal besøgende fortæller, at mange er blevet opmærksomme på denne paradisiske plet i Sæby.

Ugens efterårsbuket kan købes hos Bellis Blomster og består af Calla, Nutans, Roser, Gerbera, Nelliker, Solsikker og efterårsløv og har en værdi af ca. 300 kr.
Se flere buketter på www.bellisblomster.dk


Har du lyst til at sige tak, undskyld eller jeg elsker dig, helt gratis?

Hvem rydder op efter festen, klapper stolene sammen efter ”Bamse” koncerten i Syvstenhallen. Hvem er det der altid stiller op, når børnene er syge, og man skal på arbejde?
SaebyAvis.dk laver i samarbejde med Bellis Blomster, en super måde at sige tak på!
Lav en lille beskrivelse af, hvorfor du vil sig tak, undskyld eller bare jeg elsker dig!

SaebyAvis.dk afleverer buketten til modtageren og bringer et billede af den glade modtager i avisen.
Du sender os bare en mail og vi vælger ugens Heldige!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens buket fra Bellis Blomster går til:' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger