Sæby GF klar med nyt program….

Sæby GF klar med nyt program….

10. august 2010 - kl. 0:58 - af

– med tilbud til alle i alderen fra 3 måneder og resten af livet.

Efter at både bestyrelse og gymnaster i Sæby GF hele sommeren har arbejdet flittigt på at få de forskellige hold tilpasset de træningstider, som foreningen har fået tildelt, er Sæby GF nu klar til en ny sæson med masser af motion, gymnastik, spring og leg. Resultatet kan ses i Sæby GF’s program som netop nu omdeles. I denne uge postomdeles programoversigt indeholdende de vigtigste oplysninger for Sæby GF’s tilbud. Alle øvrige oplysninger som holdbeskrivelser, billeder og meget andet er at finde på hjemmesiden www.saebygf.dk,  hvor også tilmeldingen kan finde sted. Desuden er det ligeledes fortsat muligt at tilmelde telefonisk eller bare møde frem på 1. træning, som starter i uge 36

Af nye tiltag i år er holdet Stimulastik, som henvender sig til forældre med børn i alderen 3-12 mdr.

Stimulastik styrker babyens udvikling igennem leg og stimuliøvelser, som udvikler motorikken, balancesansen, følesansen samt den sociale udvikling. Såvel babyer som forældre vil have glæde af Stimulastik. Sæby GF har i kommende sæson fokus på børnegymnastik, hvor nye tiltag er ”Pigefræs” og ”Drengefræs” for 5-6-årige. Sæby GF udbyder 3 børnehold i håb om bedre at kunne dække den store efterspørgsel på dette område. Man kan læse meget mere information om alle hold på hjemmesiden www.saebygf.dk .

Sæby GF udbyder igen rytmegymnastik for damer fra 25 år, og håber fortsat på, at flere kvinder har lyst til at bevæge sig efter god musik, og samtidig få motion og sved på panden.

Sæby GF opfordrer til at bruge hjemmesiden for at finde uddybende beskrivelse af holdene.

Alle instruktører er i denne tid i fuld gang med forskellige kurser for her at hente ny viden og inspiration til den kommende sæson. Sæby GF ligger nemlig stor vægt på, at alle instruktører som hjælpeinstruktører er veluddannede og velorienteret indenfor den motionsgren, som de står i spidsen for.

Sæby GF ønskerfortsat at udvikle kvaliteten og indholdet af aktiviteter i foreningen, i denne forbindelse indledes en struktureret udviklingsproces i samarbejde med DGI, hvor målet er at blive kvalitetssikret. I  Sæby GF ønsker vi, at være en moderne forening der matcher medlemmernes behov. Vi ønsker fleksibilitet og tilgængelighed, disse ting skal vi arbejde bevidst med gennem de næste par år, fortæller Margit Oien, og glæder sig til denne proces.

Nu skal sæsonen i gang og der må bemærkes, at det på enkelte hold har været nødvendigt at sætte et max-antal deltagere på holdet, så Sæby Gymnastikforening opfordrer med årets program hermed til hurtig tilmelding enten via tilmeldingssiden på hjemmesiden, mail eller telefonisk kontakt.

Sæsonen skydes i gang i uge 36, hvor der er mulighed for at benytte de første uger til at afprøve holdene, for at finde det hold som passer til hver enkeltes behov. Det er selvfølgelig gratis, først efter et par uger sker bindende tilmelding og betaling, slutter Margit Oien.

Alle i Sæby GF glæder sig til at tilbyde endnu et spændende program for sæsonen 2010/2011 og ser frem til en sæson med spændende aktiviteter indenfor mange motionsformer og for alle aldersgrupper.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby GF klar med nyt program....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER