Lastbilkran væltet ved det “nye” Rema1000

Lastbilkran væltet ved det “nye” Rema1000

7. juli 2010 - kl. 14:18 - af

OPDATERET: I forbindelse med opførelsen af det nye Rema1000 i Sæby, er en kranbil fra Frode Laursen her lige over middag væltet om på siden. Hvad årsagen er til uheldet er endnu ukendt, men noget tyder på en menneskelig fejl ved betjeningen af den store kran.
Kranen bliver brugt i forbindelse med opsætning af de nye spær der skal danne ramme om den nye butik på den gamle vandværksgrund. SaebyAvis.dk opdatere når der er nyt om uheldet.

OPDATERING: Årsagen til lastbilen fik overbalance var at føreren havde trukket støttebenene for langt tilbage hvorved bilen fik overbalance da kranen blev skudt ud, fortæller håndværkere på stedet, og fortsætter: vi er dybt rystede, men heldigvis kom ingen personer tilskade ved uheldet.
Det gik kun udover spær og betonelementer, som nu skal udskiftes med nye, inden opbygningen af den nye butik kan fortsætte.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER