Mindeord over Villy Hejslet og Jørgen Jensen

Mindeord over Villy Hejslet og Jørgen Jensen

29. juni 2010 - kl. 9:11 - af

Vi har i Musikkorps Sæby mistet to af vore medlemmer. Fredag d.18. juni døde Villy Hejslet og søndag d. 20. juni døde Jørgen Jensen. Begge har de i over en menneskealder været en del af musikkorpset. Musikken betød uendeligt meget for dem begge. Både Villy og Jørgen kæmpede til det sidste. Sygdom måtte de slås med, men deres positive syn og håb på at kunne leve med den, gjorde at vi andre ikke altid tænkte på at sygdommen havde så meget fat i dem. Vi vil savne dem usigeligt meget i vores hverdag. Både som trofaste venner, men også som mennesker, der uden at gøre væsen af sig, udfyldte roller i korpset. Begge havde altid en lun kommentar, når vi stødte på dem. Begge nød de samværet med familie og venner. Begge tog de aktivt del i deres børn og børnebørns færden.

Korpset har netop afviklet musikfest i Sæby, og Villy og Jørgen har altid tidligere ydet en stor hjælp til musikfester og andre arrangementer i korpsregi. Aldrig gik vi forgæves, når vi spurgte om hjælp. De var altid med på rejser til udlandet, og deres medvirken i disse, vil vi savne.

Vore tanker er hos Ingrid og Inga og jeres familier. Vi ved vor tætte familiebånd I har, og ved at I sammen kommer videre.

Med taknemmelig vil vi takke Villy og Jørgen for alt det I har givet os.

Æret være Villys og Jørgens minde.

Musikkorps Sæby

Inge Nørbjerg Rasmussen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindeord over Villy Hejslet og Jørgen Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER