Flaget på Havnen spilles ned – uanset vejr og vind

Flaget på Havnen spilles ned – uanset vejr og vind

11. juni 2010 - kl. 11:02 - af

23. juni (Sct. Hans aften) påbegyndes den traditionsrige flagnedspilning på Sæby Havn, hvor musikere fra Sæbygarden og Musikkorps Sæby skiftes til at levere det korte, men festlige musiske indslag på Havnen. Der spilles en flagfanfarer, og herefter en – to danske sange eller lign. efter musikerens eget valg og der sluttes af med ”Der er en yndigt land” hvor det ser flot og respekt fuldt ud, når alle tilhører på havnen står op, aftager sig evt. hovedbeklædning og synger med på den så traditionsrige danske nationalsang.

Aften efter aften – prc. Kl. 21 – præsenteres denne lille populære højtidelighed, til og med 8. August, hvor flaget spilles ned for sidste gang i år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flaget på Havnen spilles ned – uanset vejr og vind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER