Serie 1 satte point til i weekenden mod Nørresundby

Serie 1 satte point til i weekenden mod Nørresundby

10. juni 2010 - kl. 9:39 - af

På en hed sommerdag i det nordyske, måtte IF Skjold’s serie 1 nøjes med 1-1 ude mod Nørresundby. En relativt lige kamp, hvor flere brændte chancer blev udslagsgivende. Efter at være kommet bagud tidligt i kampen, kunne Dennis Poulsen udligne midt i halvlegen. Efter pausen var et stolpeskud det tætteste holdet kom på sejren.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Serie 1 satte point til i weekenden mod Nørresundby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER