Cirkus Benneweis underholdt både børn og voksne

Cirkus Benneweis underholdt både børn og voksne

9. juni 2010 - kl. 14:41 - af

Der var masser af fantastisk underholdning i aftes, da Cirkus Benneweis gæstede Sæby på deres turné. Desværre afholdte en del sig fra at deltage i aftenens show, med den begrundelse, at det var for sent for børnene. Lidt synd, men de der var på plads i teltet fik en god oplevelse, guidet af “manden i midten” tryllekunstneren Kim Kenneth, som også gav smagsprøver på sin fantastiske kunnen mellem de forskellige andre artister, der kunne underholde med hunde, heste, elefanter og masser af artister, der alle imponerede med deres talent og formåen. En enkelt skilte sig dog mærkbart ud, det var balancemesteren Cong Tian, der på den tynde line præsterede halsbrækkende stunts og kørsel på ethjulet cykel. Så ingen tvivl om, at den prisvindende Cong Tian kunne sit kram – med tungen lige i munden.
En anden sikker vinder er når publikum inviteres i manegen. Denne gang for at danne boksering for klovnen Don Christian, der på godt jysk – fik en på kassen, af en lokal hentet blandt publikum, så kort sagt der blev delt smæk ud for skillingerne.

Vidste du i øvrigt, at man nu kan oplev Cirkus Benneweis på en helt anden måde

Med artisten Line Vittrup kan du få cirkus helt for dig selv. Velegnet til en anderledes temadag, en workshop med arbejdet eller en uforglemmelig børnefødselsdag for alle vennerne.

Artisten Line Vittrup byder nu indenfor i Cirkus Benneweis, hvor alle kan prøve kræfter med livet i manegen. For børn, voksne og virksomheder arrangerer Line Vittrup temadage, firmafest, børnefødselsdag, familiefest, personaleudflugt eller teambuilding under teltdugens magiske verden.

Line Vittrup har rejst med cirkus i 16 år som akrobat, linedanser, tryllekunstner, jonglør og skydeskive i et knivkastenummer! Hun har optrådt verden over, skrevet børneteaterforestillinger og medvirket som skuespiller i musicals rundt om i landet. Men nu er hun altså i Cirkus Benneweis.
Ring på telefon 2098 8182 og få et godt tilbud på en helt uforglemmelig dag.

Forbered dig på flyvende genstande og ømme lattermuskler.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Benneweis underholdt både børn og voksne ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger