Pilgrimsvandring fra Sæby til Karup Kirke

Pilgrimsvandring fra Sæby til Karup Kirke

31. maj 2010 - kl. 0:04 - af

Så er der igen mulighed for at være med på en pilgrimsvandring.

Lørdag d. 5. juni begynder vi i Sæby Kirke kl. 9.00, går gennem Sæbygård Skov til Understed Kirke, hvor vi holder middagshvil, og spiser den medbragte mad. Derfra fortsætter vi ad små veje til Karup Kirke, hvor vi slutter af ca. kl. 16.00. Hele turen er på 15 km. Vi går langsomt, og holder hvil ind imellem, med mulighed for at drikke medbragte drikkevarer.

Man kan godt betragte pilgrimsvandringen som en slags friluftsgudstjeneste, hvor den storslåede natur er kirkerummet. Man kan både nyde naturen, stilheden, samværet med andre, og samtidig få sig rørt. I pauserne undervejs, vil der også være små andagter.

Tilmelding er ikke nødvendig. Man møder blot op ved Sæby Kirke. Der vil blive sørget for, at alle deltagere bliver transporteret tilbage til Sæby.

Hjerteligt velkommen, både til dig, der har prøvet det før, og dig der vil prøve det for første gang.

Evt. spørgsmål kan rettes til tlf. 98461062

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pilgrimsvandring fra Sæby til Karup Kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER