“Farlig Fredag” og åbent til kl. 20 i butikkerne

“Farlig Fredag” og åbent til kl. 20 i butikkerne

31. maj 2010 - kl. 5:16 - af

En stor del af Sæby Handelsstandsforeningens medlemmer har på baggrund af den forstående fars dag, valgt at holde ekstra åbent fredag aften. Der kan derfor handles helt til kl. 20 på fredag d. 4. juni i mange af byens butikker. En af årsagerne til dette tiltag er naturligvis, at lørdag er Grundlovsdag og dermed lukkedag for specialbutikkerne og alle dem som normalt har søndagslukket.
Aften arrangementet bliver holdt under temaet “Farlig Fredag”, og der vil være udfordringer til vågehalse på Sæby Torv. Handelsstandsforeningen har nemlig indgået et samarbejde med Ørtoft klatrecenter, som “flytter” deres store klatretårn til Sæby denne aften – så har du mod på en udfordring – så er den her, og det er tilmed ganske gratis!

Herunder har vi listet de specialbutikker, der har valgt at holde ekstra åbent, mange af dem har også et ekstra godt tilbud i ærmet denne aften. Så velmødt til 2,5 times ekstra handel og gode tilbud i Sæby’s mange specialbutikker.

Brunø
Birthes Legeland
Bella Donna
Teak & Miljø
Kop & Kande
Foto Click
Mr. Tage Rasmussen
Mosen
Tops Sko
Peiter Sport
Kalhøj
Slagter Kjærgaard
Trend
Sportigan
Madam Duncker
Spar på Torvet m.fl.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '“Farlig Fredag” og åbent til kl. 20 i butikkerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER