Hvem er bedst, når Nordjylland løber?

Hvem er bedst, når Nordjylland løber?

2. maj 2010 - kl. 15:39 - af

Vær med til at gøre Frederikshavn kommune til Nordjyllands sundeste kommune

I ”Nordjylland Løber” dyster vi om at finde Nordjyllands sundeste kommune. Derfor kan du være med til at gøre Frederikshavn kommune til den mest løbende ved at løbe kilometer ind til vores kommune. Alle løbeture tæller – korte som lange, hurtige som langsomme.

På nordjyllandlober.dk kan du hele tiden holde øje med opløbet, og du kan se, hvor på listen Frederikshavn kommune er placeret.

Placeringstabellen er lavet, så alle kommuner konkurrerer på lige vilkår. Det er altså ikke det samlede antal km, der er afgørende for en kommunes placering, men antal løbne km. pr. 1000 indbygger. På den måde kan også små kommuner blive kåret til Nordjyllands sundeste.

Det er gratis at deltage, og alle kan være med uanset niveau og ambitioner. “Nordjylland løber” varer fra den 14. april til den 14. juli 2010. Det er værd at bemærke, at eksilnordjyder kan også donere deres løbeture til ”Nordjylland Løber”! Læs mere på www.nordjyllandlober.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvem er bedst, når Nordjylland løber?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER