Handelsstandsforeningen i Sæby får ny formand

Handelsstandsforeningen i Sæby får ny formand

5. april 2010 - kl. 0:10 - af

Indkaldelsen til Sæby Handelsstandsforenings generalforsamling har været ude en god uge’s tid nu,
som reglerne det foreskriver.
Dette års generalforsamling vil nok blive fulgt af flere end nogensinde, da det jo ikke er nogen hemmelighed, at Sæby er kendt for sit meget høje aktivitetsniveau på torvet og i byen som helhed. En stor del af æren for dette er handelsstandsforeningen og ikke mindst aktivitetsudvalgets, som for nylig lagde sidste hånd på dette års kalender, som igen – og som altid – er fyldt med mange spændende aktiviteter.
Det, der bliver den nye bestyrelse og formandens fornemmeste opgave, bliver uden tvivl at bære byen gennem krisen på en måde, så færest mulige “skrammer” opstår, i form at tomme butikker, manglende turister, for få overnatninger og derfor også for lidt omsætning til de eksisterende forretninger.
Et vigtigt punkt bliver uden tvivl nytænkning og en anderledes måde at fremvise og promovere Sæby på, så vi alle med et smil på læben kan prale vidt og bredt om vores smukke by og ikke mindst den smukke havn, som bestemt også er en meget vigtigt brik, når vi snakker branding af Sæby – også fremad rettet.
På årets generalforsamling vil posten som formand være på valg, da restauratør Torben Pedersen ikke ønsker genvalg. Årsagerne til dette kan være mange, men mon ikke Torben’s udvidede arrangement i forbindelse med Lanternen i Blokhus er en af grundene, da kompagniskabet med Madkogen vil kræve både tid og kræfter.
Posten som formand er uden tvivl øretævernes holdeplads, og den ny formand skal derfor være forberedt på både ris og ros fra byens forretninger, og det vil med garanti ikke blive nogen let opgave at få det store puslespil til at gå op. Vores naboer mod nord vil nok også med stor sandsynlighed skele til, hvem der skal styre foreningen, da de jo for øjeblikket leder med lys og lygte efter en ny handelschef.
SaebyAvis.dk følger generalforsamlingen som finder sted sidst i april, og vil opdatere læserne, når den nye bestyrelse er valgt og konstitueringen er på plads.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsstandsforeningen i Sæby får ny formand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger