Koncert og gudstjeneste i Albæk kirke 2. Påskedag

Koncert og gudstjeneste i Albæk kirke 2. Påskedag

2. april 2010 - kl. 6:15 - af

Der er store forventninger til arrangementet i Albæk kirke 2. Påskedag.
Lise Petersen med band ligger vejen forbi, og der skulle derfor være basis for et brag af en påskekoncert.
Efter gudstjenesten – er der ikke som vanligt kirkekaffe – men derimod pølser og drikkevarer til alle!
Koncerten og gudstjenesten starter kl. 10.30.

Hvem er så denne Lise Pedersen.
Jov hun er på en og samme tid en pige fra Vestjylland med begge ben solidt på jorden og en elegant sangerinde med en fortryllende stemme, som kan blødgøre selv den stiveste roehakker.
Hendes opvækst er præget af to centrale ting: musikken og troen på Gud. Hun har tilbragt fem år af sin barndom i Botswana, hvor hendes forældre arbejede for den lutherske kirke.Her var der god tid til at være sammen med familien og musikken var ofte centralt for samværet. Med fire brødre i forskellige aldre og et par musikalske forældre var der sågar mulighed for firstemmige udsættelser for blandet kor. Det at synge er kommet naturligt til Lise.
I årene efter opholdet i Afrika på efterskole og gymnasium tog Lise Petersens musikalske udvikling rigtig fart. Blandt sine jævnaldrene lyste hun op med sin klare stemme og sin intense og personlige måde at gå til sangene på. For Lise Petersen sang og synger med hjertet.
Som sangerinde er Lise Petersen kendt i mange forskellige sammenhænge. Sit største publikum nåede hun, da hun medvirkede i TV2-programmet “Scenen er din” i 2005. Mange kender hende som solist i Gospelkoret Mosaik og som lovsangsleder til Jesusfest-arrangementet i Århus og KFS’ påskelejr. Sammen med de medvirkende musikere på “Bred dine nådes vinger” har hun spillet til adskillige kirkelige arrangementer i ind- og udland. Senest på en lederkonference i Berlin. Derudover har hun sunget kor for James Sampson.
CD’en “Bred dine nådesvinger” er ikke første gang Lise Petersen har været i studiet. Hun er solist på det smukke arrangement af “Sammen igen” på “Jesus du har gjort mig fri”-CD’en og synger kor på flere af de øvrige numre. Hun har også været i England for at medvirke som solist på et par lovsangsplader.
Gennem sin opvækst har Lise Petersen altid holdt meget af Lina Sandells sange. Den tryghed og hvile i Gud, som hendes tekstunivers rummer var god, når man var en bange lille pige, og den er stadig god at vende tilbage til, når man er en voksen sangerinde med mange jern i ilden.
Idéen til Lise Petersens debut-CD med sange af Lina Sandell opstod i sensommeren 2006. Her oplevede musikerne at få overvældende mange positive tilbagemeldinger efter medvirken ved gudstjenester, hvor soloindslagene netop var sange af Lina Sandell. Flere spurgte, om sangene fandtes på CD. Det gjorde de ikke, men det kunne de komme til. Og som sagt så gjort.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert og gudstjeneste i Albæk kirke 2. Påskedag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER