Masser af glade børn og voksne på Skjold’s baner

Masser af glade børn og voksne på Skjold’s baner

30. marts 2010 - kl. 6:17 - af

Formanden for ungdomsafdelingen i Skjold fodbold, Mogens Pedersen, kunne søndag formiddag byde velkommen til hele 110 piger og drenge, samt 150 forældre da der var standerhejsning for de yngste fodboldspillere i klubben, nemlig mikroafdelingen.

Der vil i år blive sat ekstra fokus på mikrofodbolden og derfor har klubben udpeget James Kousholt som koordinator i mikroafdelingen. James har igennem flere år været træner for de yngste i klubben og har derfor en god basis for at kunne medvirke til at den positive udvikling i afdelingen fortsætter.

OK Benzin og Pitstop Trafikcenter ved Thomas Rugholm havde til søndagens standerhejsning ydet sponsorstøtte, så alle spillere fik udleveret en drikkedunk og en flot T-shirt med det nye slogan “Skjold for sjov – fodbold for sjov”.

I forbindelse med Skjold´s 100 års jubilæum i maj måned, vil der søndag den 2. maj blive afholdt et stort Jyske 3-bold stævne på Sæby Stadion, hvor der vil komme rigtig mange fodboldspillere og forældre på besøg i Sæby, slutter Mogens Pedersen formand for ungdomsafdelingen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af glade børn og voksne på Skjold's baner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER