Vi er på plads i rådhuset – kun de sidste detaljer mangler

Vi er på plads i rådhuset – kun de sidste detaljer mangler

19. marts 2010 - kl. 6:19 - af

Kommunens afdelinger i Kattegat Silo, på Hangaardsvej, Parallelvej og Birketoften er på plads i det nyrenoverede Rådhus på adressen Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn. Flytningen er foregået uden problemer af nævneværdig karakter, og oprydningen er – på nær de sidste elementer – vel overstået.

Indgang
Som borger kan du indtil videre komme ind i rådhuset via indgangen fra biblioteket (den blå svingdør), den nye indgang ved borgertorvet og via passagen fra Rådhuspladsen til parkeringspladserne på Rådhus Allé. Imidlertid skal vi gøre opmærksom på, at man endnu ikke kan komme ind i rådhuset fra Rådhus Allé (den store parkeringsplads bag rådhuset), men at indgangen er parat til brug indenfor nærmeste fremtid.

Indgangen til biblioteket fra Borgertorvet færdiggøres medio april. Samtidig lukkes den nuværende forbindelse til biblioteket fra Rådhuspladsen (den blå svingdør). Indgangen til Borgerservice vil derefter primært være via den nye indgang fra Borgertorvet.

Nummersystem
I forbindelse med rådhusrenoveringen har kommunen taget et nyt nummersystem i brug. Når du har et ærinde hos Borgerservice, beder vi dig derfor om at trække et nummer indenfor den ”kategori”, du ønsker information (se billedet herunder). Det gør vores arbejde hurtigere og din ventetid kortere. Hvis du ikke kan hitte hoved eller hale i systemet, kan du altid henvende dig ved receptionen, så vil vi hjælpe med glæde.

Kontakt til sagsbehandlere
Hvis du har brug for at snakke med en sagsbehandler, kan du henvende dig ved receptionen. Så kommer der en og henter dig hurtigst muligt.

Rådhuspladsen
Rådhuspladsen har i længere tid været fyldt op af skurvogne, sand og materialer brugt i forbindelse med rådhusrenoveringen. Vejret og sneen har besværliggjort oprydning under byggeriet. Imidlertid er meget af arbejdet med rådhuset efterhånden afsluttet, og forårssolen viser sit varme(re) ansigt. Det betyder også, at oprydningen af rådhuspladsen er i fuld gang, og pladsen forventes ryddet i løbet af de nærmeste dage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi er på plads i rådhuset - kun de sidste detaljer mangler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger