Swet Home fylder år og det skal fejres!

Swet Home fylder år og det skal fejres!

7. marts 2010 - kl. 0:01 - af

I disse dage holder Swet Home 5 års fødselsdag, der fejres med et unikt tilbud i dagene d. 4. -9. marts.

I stedet for den normale nedsættelse på varens pris, får kunderne nu mulighed for at lade terningen råde.
Der er chance for at få 10-60% rabat på alle varer – også selv om disse i forvejen måske allerede er nedsatte.

Swet Home sælger både brugskunst, tøj, fodtøj og smykker. Og en gang imellem lister der sig også et par kunstgenstande ind imellem sortimentet, da ejeren Maia Annanias lader ukendte kunstnere udstille deres ting i butikken.
Hele Swet Home´s sortimentet henvender sig mest til den modne, moderne kvinde, hvilket også afspejles i kundekredsen, der som oftest, er kvinder fra 30 år og op efter.

Der er mange faste kunder fra Sæby, men butikken får også besøg af turister, som meget gerne kommer igen.

Maia´s valg af et anderledes og specielt sortiment, der ikke ses andre steder, gør at her får man virkelig noget, som andre ikke har – og det kan kvinder jo som bekendt godt lide.

Maia Annanias har været ejer af butikken i 5 år, og hun kan ikke helt forstå, at det er gået så hurtigt – selv føler hun det som 3-4 år.
Det er første gang Maia er selvstændig, og hun er stadig super glad for sit arbejde. Hun bor ikke i Sæby, men tager gladelig fra Grinsted for at passe forretningen, og det er hver dag med et smil på læben, en god service og en hyggelig atmosfære i butikken, så man som kunde virkelig føler sig velkommen og får lyst til at komme igen.

I samarbejde med Berg Hairstyle og Skovborg Kropspleje, holder Maia et modeshow i Swet Home.
Dette arrangmentet finder sted den 11. april, og er en hyggelig event, hvor modellerne går rundt i butikken, og hvor det er muligt for gæsterne at røre ved tøjet og mærke kvaliteten, og samtidig få mulighed for at snakke med modellerne.

Det er gratis at deltage i dette unikke modeshow, men det er dog påkrævet, at man i god tid kommer forbi butikken og henter billetter. Det er ikke muligt at komme ind uden billet – så skynd dig ind i Swet Home, og vær sikker på du er en af de heldige, der får lov at deltage i dette arrangement.

Det er ikke første gang, denne event har fundet sted,og det er ikke kun folk fra Sæby, som viser interesse. Her har være folk fra Aalborg, Grinsted, Hals, Hou og mange andre steder, det er nemlig en oplevelse værd, og stemningen er altid i top, siger Maia Annanias.

Tekst: Nete, SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Swet Home fylder år og det skal fejres!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger