Indvielse af ombygning hos rest. Ibsen /Svend’s Pizza

Indvielse af ombygning hos rest. Ibsen /Svend’s Pizza

4. marts 2010 - kl. 13:56 - af

Forsinket undskyldning!
Torvet i Sæby har været rodet i store dele af efteråret. Parkeringspladsen var indhegnet med gitter og betonblokke. Både gående og kørende trafik var generet.
Undskyld!
Hele underetagen af restaurant Ibsen og Svend ´s Pizza har fået en totalrenovering.
Alt er nyt og restaurationerne er blevet sammenhængende. Der er etableret et centralt køkken, nye installationer, nye gulve, vægge og lofter, og den åbne gård, som var bag bygningen, er tilbygget.
Vi har fået meget bedre arbejdsbetingelser og er nu færdige og klar til at modtage gæster fortæller Svend, og fortsætter: vi fejrer det hele med gode åbningstilbud og ÅBENT HUS fredag 5. marts, kl. 16-18.

Alle er velkommen til at kigge ind, se forandringerne, få en smagsprøve og se vores fine væg, som er udsmykket af Simone Sandager..
Svend´s Pizza vil fra torsdag til lørdag sælge alle pizzaer til 35,- kr. Her kan man også vælge en nyhed, hvor vi tilbyder fuldkornsbund.

Restaurant Ibsen åbner for sæsonen, og vi siger velkommen til vor nye kok Morten Poulsen, som er 22 år, bosat her i Sæby, uddannet på Frk. Madsen og har en flot kokke eksamen med bronze.

Vi starter i marts måned med åbningstider: torsdag, fredag og lørdag fra frokost til sidste gæst går hjem. Køkkenet lukker ca. kl. 21.
Vi vil stræbe efter at udvikle vores køkken, og vil tilbyde frisk fisk og stegeretter, friske salater og nybagte sandwich.
Vi håber med de nye tiltag at kunne lokke flere lokale indenfor, og vil derfor forsøge at komme med flere spændende tilbud, fortæller Svend Sandager

I marts måned vil vi tilbyde:
2 retters menu: Krabbe-hummer crostini. Grillet oksemørbrad med langtidsstegt blomkål i soltørrede tomater og oliven og med dagens kartoffel.
3 retters menu : Jordskokkecreme, serveret med sprød bacon og basilikumskum og hjemmebagt brød. Fyldt unghanebryst med krydderurter, serveret med langtidsstegte blommetomater, dagens kartoffel og en kraftig timiansky. Cremebruleé med marineret skovbær og vanilleis.

Vi holder også gerne lukkede selskaber, så kig ind og få en snak. Lokalet er velegnet til 30 personer, og vores kok vil gerne, til sådanne arrangementer, opfylde specielle menu ønsker, slutter Svend Sandager.

En kommentar til “Indvielse af ombygning hos rest. Ibsen /Svend’s Pizza” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Indvielse af ombygning hos rest. Ibsen /Svend’s Pizza”

  • Mette Gregersen

    Tillykke Svend – det er bare rigtig flot. Glæder os til mange hyggeligt timer hos jer og på torvet i sommer. Håber ikke “Ibsen” bliver dækket til af scenen mere og så er jeres fadøl/vand jo lige så gode som alle andres i den forbindelse 😉

    Vi ses !

    Hilsen Mette

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indvielse af ombygning hos rest. Ibsen /Svend's Pizza' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger