Tempoet sættes op for jubilæumsplaner

Tempoet sættes op for jubilæumsplaner

3. marts 2010 - kl. 0:06 - af

Torslev Skole opfordrer alle til at tage del i jubilæumsplanerne i forbindelse med skolens 50 års jubilæum den 18. september.
Dagen for Torslev Skoles jubilæum nærmer sig med hastige skridt, og der er mange praktiske opgaver, der skal løses inden den store festdag. En arbejdsgruppe er allerede i fuld gang med at udarbejde et jubilæumsskrift, fortæller skoleleder Ellen Høgh. Måske har mange allerede hørt fra dem, eller de har selv bidraget med en god historie til jubilæumsskriftet, ellers kan de sagtens nå at rette henvendelse til Åse Bakland, Karen Bayer, Vivi Dybdahl eller Ernst Beckman og være med, oplyser skolelederen.
Vi håber, at der herudover vil være nogle, som har lyst til at være med til at arrangere jubilæumsfesten, og hvad der ellers måtte komme af opgaver, forklarer Ellen Høgh. Vi ved, at mange i lokalområdet har store erfaringer med at tilrettelægge arrangementer af denne størrelse, og det vil være en kæmp stor hjælp for skolen at kunne trække på disse erfarne folk. Der ligger også et stort forarbejde i at få kontakt til så mange tidligere elever og ansatte som muligt, til dette arbejde er der brug for nogle kontaktpersoner.
Derfor vil vi gerne inviterer alle interesserede til en aften, hvor vi kan udveksle ideer og forslag mm. Vi håber, at rigtig mange vil tage godt imod de spændende udfordringer, der ligger her. Interesserede er også velkomne til at tage kontakt til mig eller en fra skolebestyrelsen, slutter Ellen Høgh.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tempoet sættes op for jubilæumsplaner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER