Destination NORD opruster organisationen

Destination NORD opruster organisationen

1. marts 2021 - kl. 14:54 - af

Destination NORD startede op 1. januar 2021 og opruster nu organisationen med én af de største turismeprofiler i Nordjylland. Anne-Grethe Kramme starter pr. 1. april i det nye destinationsselskab som Business Development Manager.

Destination NORD er i fuld gang med at etablere sig som den fælles officielle turismefremmeorganisation for Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev og Læsø Kommuner, herunder også tilknytte de helt rigtige medarbejdere:

”Vi er kisteglade for at vi kan tilknytte Anne-Grethe Kramme til vores nye destinationsselskab. Anne-Grethe er én af de største profiler i Nordjylland inden for vores felt og har en kæmpe viden og et kolossalt netværk. Hun får ansvar for en del større udviklingsprojekter, vores gæsteservice og for at etablere de alliancer med vores erhverv, som er så nødvendige for at vi kan lykkes med vores opgave”, siger Direktør Tonny S. Thorup.

Anne-Grethe kommer med en stor bagage fra branchen som Udviklings- og marketingschef i Turisthus Nord og fra en lang karriere i Stena Line med en række stillinger, sidst som Salgschef i Stena Line Denmark:

” Jeg ser rigtig meget frem til at starte i det nye destinationsselskab og glæder mig til at kaste mig over den store opgave med at få gæsterne tilbage til vores destination, levere verdens bedste gæsteservice og arbejde med store udviklingsprojekter, der også på lang sigt kan tiltrække flere turister. Der er store potentialer i vores destination, som jeg ser frem til at være med til at udvikle på”, tilføjer Anne-Grethe Kramme.

Destination NORD er sammen med de øvrige 18 destinationsselskaber i Danmark, sat i verden for at arbejde mere professionelt med turismefremme og dermed få skabt mere omsætning og jobs inden for turisme- og oplevelsesøkonomien:

”Vi har store og svære opgaver, der venter os og covid-19 har bestemt ikke gjort vores opgave lettere. Derfor er det naturligvis helt afgørende at kunne tiltrække de rigtige medarbejdere. Anne-Grethe er nærmest en turismefaglig schweizerkniv, som kan rigtig mange ting og har et netværk af en anden verden. Med Anne-Grethe er vi et skridt nærmere på at lykkes”, udtaler en meget glad og tilfreds Tonny S. Thorup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Destination NORD opruster organisationen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER