Home præsenterer – Lækkert nyopført fritidshus

Home præsenterer – Lækkert nyopført fritidshus

7. februar 2021 - kl. 6:00 - af

Sæby Nordstrand – attraktiv beliggenhed på lejet grund.

Søger I et lækkert nyt og indflytningsklar sommerhus bygget i moderne materialer, så er dette nybygget sommerhus på attraktiv beliggenhed, et oplagt valg.

Huset er opført af det velrenommerede tømrerfirma JI BYG og er placeret perfekt på grunden, så I kan nyde solen optimalt hele døgnet. I kan nyde morgensolen på øst-terrassen og følge med solen over på den sydvendte terrasse, hvor der også er opført en overdækning.

Huset er opført i et moderne materialevalg og er udvendigt beklædt med vandret sortmalet træbeklædning, tag med tagpap, zinktagrender og listedækning. Det er lækkert lysindfald via de sorte træ/aluvinduer og døre. Huset er helårsisoleret, opvarmes via genvex og gulvvarme i hele huset.

Fra den vestlige side af huset bydes I velkommen ind i nydelig entré med skydeskabe langs den ene side, som skjuler vaskesøjle, garderobeplads og teknikrum.

Herfra er der dør til fordelingsgang, som giver adgang til to identiske værelser med tre indbyggede skabe i hver, dobbelt gulv til loftvindue og plads til dobbeltseng. Lækkert badeværelse med fliser på gulvet og i brusehjørnet samt glasvæg til brusenichen, væghængt toilet og nydeligt skabsarrangement.

Desuden har huset en rummelig og anvendelig hems med plads til ekstra sovepladser.

Der er åben forbindelse fra fordelingsgangen til det skønne lyse opholdsrum med loft til kip. Der er monteret flot integreret Svane-køkken i lyse farver og en samtaleø, der skiller køkkenregionen fra den rummelige spiseplads, hvor der er udgang til lækker sydvendt og østvendt træterrasse.

I opholdsrummet kan I indrette en hyggelig stue og sætte jeres personlige præg, på de elementer I forbinder med hygge, ferie og afslapning.

I forbindelse med terrassen er udhuset bevaret. En fin lille hytte, der kan indrettes med to sovepladser, men som ikke er godkendt til beboelse.

Her får I et fantastisk nyt fritidshus på grund med 709 m2 i det attraktive sommerhusområde nord for Sæby centrum. Det ligger på lejet grund og har god lejekontrakt med mulighed for kreditforeningslån.

Adresse: Skovvej 15, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/sommerhuse/skovvej_15_8100000186.aspx

Pris: 1.795.000

Udbetaling: 90.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.415

Boligareal: 90 m2

Grund: 709 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Home præsenterer - Lækkert nyopført fritidshus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER