Manglende belysning ved Manegen i Sæby

Manglende belysning ved Manegen i Sæby

2. oktober 2020 - kl. 0:14 - af

Så skete det igen – for tredje år i træk – efter sommerferiepausen. Jeg er bruger af huset – sammen med andre – hver onsdag aften. Når vi forlader huset ved 2130-tiden, er der bælgravende mørkt, og vi skal finde vej ad skrånende rampe, kantstene m.v. til bilerne. Mange er ældre, og ikke for sikre i gangen. Vores gruppe: 8 personer i alderen 65-87 år.

Der ingen lys i de udendørs gadelamper.

Sidste år sendte jeg en mail -efter 3 ugers mørke- til Forsyningen, Frederikshavn. De var hurtige til at svare. Det var ikke deres område.

Så kontaktede jeg dem, som har ”serviceringen” af huset. Desværre, de havde kun med det indvendige at gøre. Foreslog, at jeg kontaktede kommunens ejendomscenter. Her var de forbavset over, at jeg kontaktede dem – selv om jeg forklarede, at det var kommunens ejendom. Nej jeg skulle henvende mig til en medarbejder i kultur og fritidsforvaltningen.

Pågældende medarbejder oplyste, at det var et tilbagevende problem, efter hver sommerferiepause. Det var vist noget med nogle ældre fotoceller. Men nu skulle han få fat i en tekniker til at fixe problemet. Jeg spurgte, hvor teknikeren kom fra – og det var fra Forsyningen, Frederikshavn. 

Så efter fire ugers mørke sidste år, kom der atter lys i  lamperne. I år har det stået på siden 29. august.

P.S. Da bygningen i sin tid blev navngivet, havde man måske i tankerne, at det passende kunne bruges til de ”brugere”, som bliver jaget rundt i den kommunale ”manege”.

Tage Sørensen,
Søtoften 11, Sæby.

2 kommentarer til “Manglende belysning ved Manegen i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Manglende belysning ved Manegen i Sæby”

  • Lennart hårdberg Nielsen

    Brug “giv et praj” appen. De plejer normalt at være hurtig ude når man bruger den

  • det havde da ikke hjulpet. Forsyningen oplyste jo med det samme, at det ikke var deres gebet.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Manglende belysning ved Manegen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER