Rabarberkage og sød musik på Skovlyst

Rabarberkage og sød musik på Skovlyst

18. juli 2018 - kl. 8:43 - af

Godt 100 gæster deltog søndag den 8. juli i ”Sommerhygge på Skovlyst” og blev beværtet med rabarberkage og drikkevarer til tonerne af Ibsens Kapel i bøgeskoven.

Det var de frivillige omkring Sæby Scenen, som stod for dagens arrangement, i samarbejde med musikerne. Det gode fremmøde betyder, at man næste sommer vil invitere til lignende arrangementer i de idylliske rammer.

Snakken gik livligt om gamle dage på Skovlyst, hvor der var flere af de besøgende, der havde arbejdet for år tilbage.

Arrangementet har til formål at give turister og lokale mulighed for at opleve den stemning, der tidligere trak befolkningen til sommerhygge ved Skovlyst og skoven. Og den enkle rabarberkage, vil helt sikkert komme på menuen igen.

1-DSC06804 kopier 3-DSC06813 kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rabarberkage og sød musik på Skovlyst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER