Home udgiver fif til sommerhus-elskere

Home image ©2016 Home/Palle Peter Skov

Home udgiver fif til sommerhus-elskere

2. juli 2018 - kl. 9:24 - af

Ejendomsmæglerkæden Home har samlet en masse gode råd til dig, der elsker sommerhuse – uanset om du vil købe ét, nyder livet i ét lige nu eller overvejer at sælge sommerhuset på et tidspunkt.

De udgives nu i en folder.

”Livet i sommerhuset er dejligt, men det kan blive endnu dejligere, flottere, hyggeligere, hvis du følger en række enkle sommerhus-fif, hvoraf mange også giver sommerhuset endnu mere værdi, ” siger Henrik Hauthorn Jensen, senior kommunikationskonsulent i Home-kæden.

Du kan blandt andet læse om, hvordan du kan dele sommerhusets glæder med familie og venner, hvad du skal holde øje med, når du vil købe sommerhus, hvordan du indretter dig mest praktisk, hvordan du gør haven omkring sommerhuset nem at holde, og hvordan du gør huset klar til et salg.

Hent et gratis eksemplar i Home-butikkerne i landets sommerhusområder.

Find den nærmeste home-butik her – https://home.dk/ejendomsmaegler/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Home udgiver fif til sommerhus-elskere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER