Nybolig Sæby: Pragtfuld “oase” sælges i naturskønt område

Nybolig Sæby: Pragtfuld “oase” sælges i naturskønt område

23. juni 2018 - kl. 0:24 - af

Her kan du nyde fuglesang og en helt fantastisk have, langt væk fra dagligdagens stress og jag. Den stråtækte idyl bruges i dag af sælger til egen bolig samt Bed and Breakfast. Når du kører ned ad alleen falder pulsen og du kan slappe af i idyllen. Haven indeholder mange flotte træer og buske og der er kroge, terrasser og “hytter” overalt. Sidste nye skud på stammen er en bygning som bruges til yoga, men som selvfølgelig også kan bruges til kontor eller lignende. I forlængelse af denne bygning er der en stor carport. Der er også et stort fyrrum, værksted og opbevaringsrum på grunden og ud over dette er der et “luksus shelter”, et orangeri og diverse udhuse.

Hovedhuset er velholdt og lige til at flytte ind i. Det indeholder en flot entre med klinker på gulvet. Fra entreen kan man komme ind på badeværelset som er med klinkegulvvarme og bruseniche, eller ind i stuen som har et fantastisk lysindfald, loft til kip og en god brændeovn. Fra entreen kan man også komme ud i køkkenet som har masser af skabsplads og en hyggelig spisekrog. Der er udgang til terrassen fra køkkenet. Videre fra køkkenet kommer man til bryggerset hvor vaskemaskine og tørretumbler findes. Herfra kommer man til tilbygningen fra 2009, hvor der er badeværelse, depotrum og stort værelse. Over tilbygningen er der et stort loftsrum (ej godkendt til beboelse) som kunne bruges til kontor, gæsteværelse eller lignende. Fra entreen i hovedhuset er der også trappe op til 1. sal, hvor der er et lille kontor og et stort soveværelse og udgang til en lille altan.

Stedet kan ikke beskrives – det skal opleves, og ord er alt for fattige til at beskrive stedet rigtigt.

Jeg vil glæde mig til at fremvise Oasen for jer, så I selv kan mærke roen og idyllen.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9352/loegtvedvej/105085/933021

Sag nr.: 933021

Kontant pris: 2.295.000,-

Udbetaling: 115.000,-

Ejerudgift pr. md.: 1.898,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 10.312,- / 8.599,-

Bolig areal: 174 kvm

Grund: 4.306 kvm

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1892 / Ombygget: 2010

Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER