Røde Kors holder ferielejr i Sæby i weekenden

Røde Kors holder ferielejr i Sæby i weekenden

19. juni 2018 - kl. 13:29 - af

I den kommende weekend holder den lokale Røde Kors afdeling ferielejr for familier, som ellers ikke har mulighed for at komme på ferie.

40 børn og 33 voksne tager i weekenden på ferielejr med den lokale Røde Kors afdeling. 12 frivillige står for at lave fælles aktiviteter og give børn og voksne en god ferieoplevelse.

På lejren deltager både flygtningefamilier og etnisk danske børnefamilier, som ellers ikke har mulighed for at komme på ferie. Familierne er allerede en del af Røde Kors’ lokale integrations – og familieaktiviteter, og en vigtig del af lejren er derfor at opbygge et socialt netværk, der kan vare ved resten af året. Samtidig betyder lejren, at børnene har en ferie at fortælle om, når de kommer tilbage i børnehave eller skole efter sommerferien.

Røde Kors afholder 15 lokale ferielejre i 2018 med i alt 1146 deltagere – heraf 580 børn. Lejrene arrangeres af frivillige i lokalafdelingerne og varer tre til fem dage. Deltagerne er en del af Røde Kors’ lokale integrations – eller familieaktiviteter. Fælles for deltagerne er, at de rent økonomisk ikke har mulighed for at tage på ferie – samtidig har de ofte et stærkt begrænset netværk, ligesom en del oplever ensomhed i deres hverdag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Røde Kors holder ferielejr i Sæby i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER