Turisthus Nord deltager i stort turismefremstød i Kristiansand

Turisthus Nord deltager i stort turismefremstød i Kristiansand

26. maj 2018 - kl. 9:17 - af

Lørdag den 26. maj kan ferieglade nordmænd møde repræsentanter for danske attraktioner og destinationer til Color Lines store event ”Danmark på torvet” i Kristiansand. Her deltager Turisthus Nord igen i år for at markedsføre Skagen, Frederikshavn og Sæby sammen med en række turismeaktører.

”Det er dejlig å være norsk i Danmark!” – det slogan kender de fleste af os, og der er ingen tvivl om, at nordmænd elsker at holde ferie i Danmark. Derfor er der også fuld fart med masser af ferieglade nordmænd, når Color Line hvert år afholder PR eventet ”Danmark på torvet” i Kristiansand. Her kan nordmændene møde repræsentanter for danske attraktioner og destinationer og høre nærmere om skønne ferieoplevelser i Danmark.

Turisthus Nord er blandt de mange aktører, der er med på torvet i Kristiansand denne weekend sammen med Scandic The Reef, Color Hotel Skagen, Skagen Strand Hotel og Feriecenter samt koloristen Peder Ravn.

Turistdirektør René Zeeberg fra Turisthus Nord udtaler: ”Danmark på torvet er et fantastisk hyggeligt arrangement, hvor vi sammen med vores medlemmer får en gylden mulighed for at markedsføre Skagen, Frederikshavn og Sæby samt de andre perler i vores område. Vi har en masse spændende oplevelser at byde på året rundt, så vi har masser af ferietips og godt humør med i ærmet.”

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turisthus Nord deltager i stort turismefremstød i Kristiansand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER