To motorcyklister i alvorlig trafikulykke

To motorcyklister i alvorlig trafikulykke

24. maj 2018 - kl. 15:04 - af

”Onsdag aften kort efter kl. 20, blev to motorcyklister involveret i en ulykke, da de kom kørende bag hinanden i krydset Brønderslevvej, Aalborgvej og Møllegade i Østervrå. Den forreste foretog et venstresving, hvilket den bagerste overså og kørte op bag i ham foran”, fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi, Jess Falberg.

Den forreste motorcykel blev ført af en 34-årig mand. Han er kommet alvorligt til skade og blev kørt til skadestuen. Skaderne er dog ikke livstruende, udtaler vagtchefen.

Den bagerste motorcykel blev ført af en 50-årig mand, og ifølge vagtchefen brækkede han skulderen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To motorcyklister i alvorlig trafikulykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER