Filteringsoperatører søges til Sæby Fiske-Industri

Filteringsoperatører søges til Sæby Fiske-Industri

23. maj 2018 - kl. 13:22 - af

A/S Sæby Fiske-Industri søger dygtige filteringsoperatører til fabrikken i Sæby. Som filteringsoperatør hos A/S Sæby Fiske-Industri bliver du en del af en virksomhed forankret lokalt og på markedet globalt. A/S Sæby Fiske-Industri er den eneste producent af makrel på dåse i Danmark, hvilket giver en følelse af stolthed og tryghed. Man kan altid finde en dåse ”Sæbymakrel”, uanset hvor i verden man befinder sig.

Robust og samarbejdsvillig
Du er en teamplayer som trives godt med at arbejde selvstændigt, men du befinder dig også godt i et team. Dedikation og stabilitet er nøgleord som beskriver dig, i en til tider hektisk arbejdsdag. Du er robust og befinder dig godt i en travl hverdag, hvor du arbejder på akkord, under gode arbejdsforhold. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til akkordarbejde eller fiskeindustrien, men dette er ikke et krav.

Dansk og miljøvenlig kvalitet
A/S Sæby Fiske-Industri tilbyder et job i en spændende og traditionsrig virksomhed med en kultur præget af stolthed og fællesskab. Din dagligdag kommer til at foregå i et godt arbejdsmiljø med en uformel og uhøjtidelig omgangstone, hvor man har respekt for hinandens forskelligheder og kompetencer.

Hvem er A/S Sæby Fiske-Industri
A/S Sæby Fiske-Industri er eneste udbyder af makrel på dåse, der er produceret i Danmark. På årsbasis produceres mellem 97-105 millioner dåser, hvoraf godt 85 procent eksporteres til supermarkedskæder i Europa.

Fabrikken i Sæby strækker sig over ca. 60.000 m2 bygning under tag, og udenom-arealet omfatter ca. 42,6 ha. Fabrikken består af en meget stor råvaremodtagelse med tilhørende indfrysningskapacitet og lager samt et separat fryserum med lagerplads til råvarer. Dertil kommer et stort areal til råvareforarbejdning, produktionsmaskiner og et pakkeområde. Et mindre område af fabrikken bruges til kontorer og et laboratorium til kvalitetskontrol og udvikling af sovse.

Læs mere på www.saeby.com

Virksomhed:
AKTIESELSKABET SÆBY FISKEINDUSTRI
Kontakt navn:
HanneErlendsson
Kontakt telefon:
98461066
Kontakt email:
he@saeby.com
Ansøgnings frist:
18-07-2018

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Filteringsoperatører søges til Sæby Fiske-Industri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER