Fortsat to nordjyder i Danmarks Teaterforenings bestyrelse

Fortsat to nordjyder i Danmarks Teaterforenings bestyrelse

11. maj 2018 - kl. 0:01 - af

Der blev lørdag afholdt generalforsamling i Danmarks Teaterforeningers hovedbestyrelse. På generalforsamlingen var der genvalg til Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening, for en 2-årig periode. Derudover sidder Finn Bredahl Jørgensen, Hjørring Teaterforening, også i bestyrelsen, så der er fortsat to nordjyske repræsentanter i bestyrelsen. Bestyrelsen, der i alt tæller 9 personer, dækker hele Danmark.

Forud for selve generalforsamlingen, var der et oplæg fra Lars Seeberg, der er ny formand for Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg. Dette udvalg har stor betydning for det udbud af forestillinger, som præsenteres for teateforeningerne på det årlige teaterseminar.

Fra Frederikshavn Teaterforening deltog endvidere næstformand Tina Conradsen og bestyrelsesmedlem Søren M. Kjellberg.

Fakta om Danmarks Teaterforeninger
Danmarks Teaterforeninger er en sammenslutning af 68 frivilligt arbejdende foreninger, der med et årligt billetsalg på ca. 300.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.

En kommentar til “Fortsat to nordjyder i Danmarks Teaterforenings bestyrelse” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fortsat to nordjyder i Danmarks Teaterforenings bestyrelse”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortsat to nordjyder i Danmarks Teaterforenings bestyrelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER