Dobbelt guld til Sæby Familie- og Firmabowling

Dobbelt guld til Sæby Familie- og Firmabowling

7. maj 2018 - kl. 0:44 - af

Efter en lang sæson i bowlingsporten er medaljerne nu fordelt. SFFb Sæby, som de kaldes i daglig tale, har i den forgangne sæson haft 2 hold tilmeldt Dansk bowlingunions turnering. En turnering der dækker fra Skagen i nord til Hobro i Syd.

De 2 hold, som henholdsvis er tilmeldt i Open række A og B, klarede sig særdeles godt, idet en glad formand for klubben efter sidste runde, som afholdtes i Terminalen i Frederikshavn, kunne hænge guldmedaljer om halsen på dem begge.

Vejen hertil var spændende. Først i anden sidste runde lykkedes det for holdet i pulje B at komme øverst i rækken, da topholdet tabte en kamp. Så med en sejr i sidste runde kunne de trække sig ud med guldet.

I række A vandt holdet således i sidste runde over BKC Aalborg 1 med 2607 kegler imod 2496. Dagens bedste spiller var Inger Jensen med 673 væltede kegler i de 4 serier.

Holdet i række A var:
Bjarne Skovmose
Jytte E. Christensen
Inger Jensen
Jan Jensen
Bent Kristensen
Ove Jensen

I række B vandt holdet over BKC Aalborg 3 med sæsonrekorden med 2935 væltede kegler imod 2432. Dagens bedste spiller var Alex Jensen med 860 væltede kegler i 4 serier, stærkt forfulgt af Kent Gresslehner med 793 væltede kegler.

Holdet i række B var:
Kent Gresslehner
Alex Jensen
Kurt Kristensen
Hasse Christensen
Henning F.

Resultater fra kampene og sæsonen kan i øvrigt ses på www.bowlingportalen.dk eller på klubbens facebook site.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dobbelt guld til Sæby Familie- og Firmabowling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER