Brand ødelagde fyrrum i Understed lørdag aften

Brand ødelagde fyrrum i Understed lørdag aften

6. maj 2018 - kl. 1:42 - af

Nordjyllands Beredskab måtte lørdag aften rykke ud til en landejendom på adressen Boelmøllevej 8 i Understed.

Meldingen lød på gårdbrand, men allerede på vej til stedet blev det oplyst at der var tale om brand i den ene længe.

Da brandfolk fra Sæby nåede frem, havde husets ejer selv forsøgt at begrænse branden, der var startet i fyrrummet i den ene ende af bygningen.

En lukket dør og ejerens forsøg på slukning med en haveslange, havde begrænset udbredelsen og det var derfor forholdsvis let for brandfolkene at få slukket ilden og efterslukket rummet, der nu er kraftig skadet af branden.
Havde døren ikke været der og ligeledes ikke været lukket, kunne det være gået rigtig galt. For lige på den anden side af fyrrummet stod der placeret en 1.000 liters palletank med fyringsolie, der nemt kunne have sendt Beredskabet på overarbejde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand ødelagde fyrrum i Understed lørdag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER