Afslutning på indendørs skydning hos Skytteforeningen

Afslutning på indendørs skydning hos Skytteforeningen

5. maj 2018 - kl. 9:39 - af

40 børn og voksne markerede forleden afslutningen på vinterens indendørs skydning.

Ved afslutningen var der festskydning om præmier skænket af omegnens forretninger og handlende.

Efter festskydningen var der uddeling af medaljer og diplomer for vinterens resultater, samt pokaler og plaketter til årets klubmestre, som indenfor riffel blev: Frederik Nielsen (BK4), Jesper Petersen (BK3), Victor Bering (BK2), Christian Kjeld (BK1), Matias Freund Rasmussen (UÅ2), Peter Kjeld (VÅ3), Poul Erik Nielsen (VÅ2) og Yvonne Nielsen (VÅ1) og indenfor pistol blev det: Emma Kjeld (BK), Martin Brovn Nielsen (JUN), Jan Nielsen (V2H2) og Preben Haugaard Jensen (S2H2).

Endvidere uddeltes medaljer til Pernille Frahm Rasmussen, Mille Marie Frederiksen, Christian Bæk og Markus Dam, som vandt guld i vinterens hjemmebaneturnering i Nordjylland for MIX-hold og medaljer til Carsten Larsen, Yvonne Nielsen, Poul Erik Nielsen og Rasmus Egeberg, som ligeledes vandt guld i hjemmebaneturneringen for hold i klassen Voksen Åben.

Efter præmieoverrækelserne hyggede alle sig med pølser og sodavand.

Der startes nu udendørs skydning på Sindal Skytteforenings 50 m baner, og indendørs skydning starter igen onsdag den 22. august.

IMG_3964 kopier

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Afslutning på indendørs skydning hos Skytteforeningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER