Rådgiverydelse for kyststrækning syd for Sæby

Rådgiverydelse for kyststrækning syd for Sæby

3. maj 2018 - kl. 8:34 - af

Teknisk Udvalg skal på udvalgets næste møde den 7. maj se på ”Udbud på rådgiverydelse på skitseprojekt til kystsikring Sæby syd”.

Strækningen fra Sæby havn og sydpå har gennem årene været udsat for erosion fra havet, særligt ved højvande. På den baggrund har en gruppe lodsejere siden 2011 arbejdet med planer om at etablere en kystsikring.

Lodsejergruppen har henvendt sig til kommunen om sagen, og Teknisk udvalg besluttede den 6. november 2017 at indlede en sag om at etablere en fælles kystbeskyttelse for ejendommene.

På den baggrund er der udarbejdet et udbudsmateriale til rådgiverydelsen på et skitseprojekt, som kan danne baggrund for en myndighedsbehandling af kystbeskyttelsesprojektet. Udbudsmaterialet er diskuteret med lodsejergruppen, som er indforstået med materialet.

Frederikshavn kommune har vurderet, at invitation af 4 tilbudsgivere vil skabe et passende konkurrencefelt set i forhold til opgaven.

Teknsik udvalg skal nu tage stilling til, om materialet skal udsendes samt godkende de valgte tilbudsgivere. Kommunaldirektøren indstiller forud for mødet, at Teknisk Udvalg beslutter sig for, at materialet godkendes og udsendes, samt at tilbudsgiverne godkendes.

Tekst af Per Rye

En kommentar til “Rådgiverydelse for kyststrækning syd for Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Rådgiverydelse for kyststrækning syd for Sæby”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rådgiverydelse for kyststrækning syd for Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER