Planlægning for Sæby Havn ventes nu sat i gang

Planlægning for Sæby Havn ventes nu sat i gang

3. maj 2018 - kl. 10:53 - af

Teknisk Udvalg godkendte på møde den 5. marts i år, at ansøgningen om udvidelse af Sæby Havn blev gjort færdig og sendt til Kystdirektoratet. Dette er efterfølgende sket, og den indledende dialog er i gang.

Teknisk Udvalg har på udvalgets forestående møde den 7. maj på dagsordenen, at man som opfølgning på ansøgningen indstiller til Plan- og Miljøudvalget på dette udvalgs møde den 8. maj, at den nødvendige planlægning for udvidelse af Sæby Havn igangsættes.

Det indstilles også, at der skal afholdes et offentligt møde om projektet den 23. maj kl. 19 på Hotel Viking.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Planlægning for Sæby Havn ventes nu sat i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER