Tilladelse til opførelse af ejendom på Hugdrupvej

Tilladelse til opførelse af ejendom på Hugdrupvej

1. maj 2018 - kl. 0:34 - af

Berit Plath har opnået kommunens landzonetilladelse til opførelse af ny bolig samt terrænregulering på ejendommen Hugdrupvej 18 nær Dybvad.

Den nye bolig er på 246 m2 samt et udhus/garage på 128 m2. Terrænregulering tillades under det ansøgte byggeri med 900 m3 fordelt på et areal på 1090 m2.

Det ansøgte opføres med ny placering som erstatning for et eksisterende byggeri. Bebyggelsen placeres sydvest for den eksisterende bygningsparcel med afstand til ejendommens nordlige skel på 21 m og afstand til Hugdrupvej på 45 m. Bygningen opføres i ét plan med en maks. højde på 4,5 m.

Landzonetilladelsen meddeles på vilkår om, at ejendommens eksisterende bolig og udhusbebyggelse skal fjernes senest 1 år efter, det ansøgte byggeri er taget i brug.

Ejendommen er en beboelsesejendom på 1,1 hektar beliggende i landzone. Ejendommen er beliggende i et område, der i kommuneplanen er udpeget som særligt værdifuldt og uforstyrret landskab samt område til flersidig anvendelse.

Efter besigtigelse af ejendommen vurderes det, at det ansøgte ikke medfører øget negativ påvirkning af de landskabelige værdier i området, da ejendommen fortsat vil have en samlet bygningsparcel. Det ansøgte vurderes dermed ikke at være i strid med landzonebestemmelsernes formål. Kommunen vurderer desuden, at det ansøgte ikke påvirker et internationalt naturbeskyttelsesområde væsentligt.

Der er foretaget nabohøring efter planloven. Der er kommet to positive tilkendegivelser til ansøgningen.

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilladelse til opførelse af ejendom på Hugdrupvej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER