Kommunalt tilskud til hundeskov i Præstbro

Kommunalt tilskud til hundeskov i Præstbro

1. maj 2018 - kl. 9:24 - af

Distriktsudvalget i Frederikshavn Kommune har på udvalgets seneste møde imødekommet en ansøgning om en bevilling på 26.000 kr. til etablering af en hundeskov i Præstbro.

Præstbro borger- og gymnastikforening havde søgt om tilskud til at kunne etablere en hundeskov/mark på et areal ved Præstbro station. Ansøgningen gjaldt tilskud til indkøb af materialer. Projektet gennemføres ved frivillig arbejdskraft.

Enkelte beløb i budgettet er højere end i de oprindelige tilbud på grund af foreningens ønsker om følgende ændringer: Der er ændret fra træstolper til galvaniserede stolper for at opnå længere holdbarhed. Der er efter opfordring fra Park og Vej ændret fra smal låge til bred låge, og der er ikke indregnet beton i tilbuddet.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunalt tilskud til hundeskov i Præstbro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER