Politik for værdig ældrepleje godkendt af Byrådet

Politik for værdig ældrepleje godkendt af Byrådet

30. april 2018 - kl. 11:56 - af

På Byrådets seneste møde blev en politik for værdig ældrepleje godkendt. Forud var der anbefalinger fra Handicaprådet, Ældrerådet, Socialudvalget og Sundhedsudvalget.

Frederikshavn Kommunes tidligere Byråd godkendte i 2016 den aktuelle politik for værdig ældrepleje, der danner grundlag for Sundheds- og Ældreministeriets udbetaling af tilskud på ca. 14,3 mio. kr. i 2018. Idet der har været valg til Byrådet for perioden 2018-2022, og i henhold til Ministeriets bekendtgørelse herfor, skal politikken godkendes af det ”nye” Byråd.

De væsentligste elementer i politikken for værdig ældrepleje tager afsæt i at sikre, at en værdig pleje og omsorg skal give den enkelte ældre mulighed for at fortsætte med at leve det liv, som den ældre ønsker med størst mulig selvbestemmelse og livskvalitet.

Værdighedspolitikken beskriver i forhold til dette, hvordan kommunens ældrepleje kan understøtte følgende områder: livskvalitet, selvbestemmelse, kvalitet, tværfaglighed og sammenhæng i plejen, mad og ernæring samt en værdig død.

Politikken videreføres således i uændret form.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politik for værdig ældrepleje godkendt af Byrådet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER