Skjold jagter torsdag en plads i top 3

Skjold jagter torsdag en plads i top 3

26. april 2018 - kl. 8:13 - af

Lørdag cementerede Skjolds Jyllandsseriehold, at de nu er i en lille sejrstime, da de hev en 2-1 sejr hjem på udebane imod de blåklædte fra Støvring IF. I det fremragende forårsvejr kom først Mathias Mygind på tavlen, da han, med det ellers kolde venstre ben, scorede på en repost efter godt 20 minutters spil. I anden halvleg skabte Skjold også chancer til at udbygge føring til 2-0, og efter godt en times spil lykkedes det, da Jakob Kristensen sparkede bolden ind via overlæggeren. Støvring fik reduceret på et fremragende frisparksmål, men lørdagens værter kunne ikke fuldkomme deres comeback, og en sejr til Skjold var en realitet.

Torsdagens modstander er endnu et uskrevet blad for Skjold, da Vildbjerg SF fra Herning-egnen næppe er et hold som klubben har mødt før i tuneringssammenhænge. Vildbjerg har, ligesom Skjold, haft en lidt blandet start på tilværelsen i Jyllandsserie 1, hvor de første kampe både har medført sejre, nederlag og uafgjorte kampe. Deres sidste præstation, hvor de slog topholdet fra Herning Fremad med 2-1, vidner om, at Nikolaj Dorffs udvalgte for noget at se til, når kampen fløjtes op på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Kampen spilles kl.19.00 torsdag, hvor der vil være tændt op i grillen og lagt øl og sodavand på køl.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold jagter torsdag en plads i top 3' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER