Basketball: En forrygende sæson for U14 drenge

Basketball: En forrygende sæson for U14 drenge

26. april 2018 - kl. 10:46 - af

Søndag den 22. april var kampdag for U14 drenge, som gæstede Testrup-Mårslet ved sæsonens sidste grandprix stævne.

Drengene spiller nu i toppen af grandprix vest puljen, og mødte som forventet hård modstand i søndagens kampe. De viste fin form og fighterevne, og sikrede sig to flotte sejre over henholdsvis Testrup-Mårslet med slutscoren 29-24 og Vejen med hele 45-11. Dagens sidste kamp endte dog desværre med et nederlag på 36-50 til et meget stærkt Lystruphold.

Vi har god grund til at være stolte af vores U14 drenge! De har spillet en forrygende sæson, hvor de har vundet 17 af 21 spillede kampe i grandprixet. Det bliver spændende at følge holdet næste sæson!

Sæbys serie 1 damer tabte lørdag, sæsonens sidste kamp mod AGF Aarhus på hjemmebane 44 -64.

Sæby førte frem til stillingen 7-6 i første periode, herefter overtog AGF mere og mere af styringen, og gæsterne øgede forspringet gradvis igennem de to første perioder til stillingen 22-38.

Først efter halvleg fik hjemmeholdet igen mere styr på spillet, og fik sat mere tempo i kampen. Men AGF kunne holde distancen og vandt sikkert 44-64. Kampens resultat gjorde at Sæby endte på en tredjeplads i rækken.

Mest scorende for Sæby var Diana Bergmose og Pernille Skov med henholdsvis 18 og 10 point.

Sæbys U- 14 piger spillede søndag med i sæsonens sidste grand prix stævne, hvor holdet tabte til Horne med 23-9 og til Aalborg med 19-14.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: En forrygende sæson for U14 drenge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER