Standerhejsning i Sæby Ro – & kajakklub

Standerhejsning i Sæby Ro – & kajakklub

23. april 2018 - kl. 11:31 - af

Sæby Ro – og kajakklub har netop hejst standeren, som tegn på at en ny sæson er skudt i gang.

Efter den fredelige generalforsamling, hvor der ikke var et eneste kampvalg, er man nu klar til at tage imod nye medlemmer, såvel til kajak som til robåde. Principielt kan man sagtens ro begge dele, men lige præcis med instruktionen, er det vigtigt, at man vælger type.

I kajak starter et nyt hold op mandag den 30. april, hvor man den første gang er i Sæby Svømmebad for at lære det grundlæggende – klubben råder over ekstra våddragter, så nye medlemmer kan låne en i starten, og de fleste anskaffer sig deres egen efter nogle få gange, for det er vigtigt, at den passer perfekt. Der er endnu få ledige pladser på kurset, og skulle man have lyst til at deltage, kan man tilmelde sig via hjemmesiden eller ringe til klubben.

Har man fået lyst til at prøve en robåd, skal man blot møde op i klubben mandag og onsdag kl 19.00, og så kommer man med ud en tur med det samme, her er tilmelding ikke nødvendig, da det er de almindelige klubaftener, hvor medlemmerne alligevel skal ud at ro. Her er ganske almindeligt idrætstøj det eneste man bruger alt afhængig af vejret. Når man har fået det lært (4 – 8 gange), kan man ro, lige så meget man ønsker og på alle dage.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning i Sæby Ro - & kajakklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER