Basketball: Sæby vandt tæt opgør med et point

Basketball: Sæby vandt tæt opgør med et point

19. april 2018 - kl. 9:13 - af

Herrerne i Serie 1 mødte søndag ude Pandrup og vandt i et tæt og meget spændende opgør 59-58.

Hele kampen var en tæt og jævnbyrdig affære, hvor holdene skiftedes til at føre med få point. Ved halvleg var kampen således helt lige 32-32. Efter halvleg blev spændingen bevaret i den tætte kamp, og med bare under 1 minut tilbage var Sæbys herrer bagud 56-58. Her lykkedes det så Tommy Quistgaard i de døende sekunder at sænke et 3- point skud fra distancen, og således sikre Sæby sejren.

Bedst scorende for Sæby var i øvrigt også Tommy Quistgaard med 25 point.

Tirsdag aften mødte herrerne i en udsat kamp Ålestrup og vandt sikkert 74-35. Sæby kom hurtigt foran og dominerede hele kampen. Ved halvleg var de således foran med hele 39-10. Efter halvlegen kom hjemmeholdet mere med i kampen, men Sæbys herrer holdt forspringet og kunne gå fra kampen med en meget sikker sejr på hele 39 point.

Bedst scorende for Sæby Tommy Quistgaard med 22 point og Jan Jensen med 21 point.

Sæbys U-14 drenge deltog i Grandprixkampe i Viby, Aarhus.

Holdet er rykket op i A- rækken efter overbevisende at have vundet B-rækken .

Drengene mødte, som ventet, meget mere modstand i denne række. De spillede en meget nervøs første kamp, hvor de noget ved siden af sig selv tabte stort til Harlev 11-54.
Anden kamp mod Testrup/ Mårslet gik meget bedre. Drengene spillede her op til vanlig standart og vandt 29-23.
Sidste kamp blev en meget tæt kamp. Desværre gik marginalerne ikke Sæbys vej. De tabte med bare 28-31, efter i slutminuttet at have haft flere gode 3-points forsøg, der kunne have tvunget kampen ud i overtid.

Træner Heine Damberg var godt tilfreds med holdets sidste 2 kampe. ”I den første kamp, spillede vi rigtig dårligt og var lidt kyst af de høje spillere fra Harlev”, udtaler han efter stævnet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Sæby vandt tæt opgør med et point' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER