Sæby Svømmebad slukker for strømmen i uge 22

Sæby Svømmebad slukker for strømmen i uge 22

18. april 2018 - kl. 10:34 - af

Sæby Svømmebad lukker mandag til torsdag i uge 22. Svømmebadets teknikkere har efter lange overvejelser valgt at slukke for driften, så kommunens lokale håndværker kan udbedre den vifte af småskader, som har samlet sig de sidste år.

”Vi plejer at holde lukket første uge i januar, men det har tidligere været svært at få håndværker og materialer koordineret lige efter årsskiftet, og nu har vi trukket opgaven, så langt som vi tør”, fortæller Kim Kupetz, svømmebadet tekniske koordinator.

”Den størst udfordring bliver dog at udskifte hovedhanerne på 25 meter bassinet,en opgave der har givet mig lidt sommerfugle i maven”, fortæller Kim.

Og kigger man gennem undervandsvinduet og ind på de 900.000 liter vand, så forstår man godt hans bekymring. Derfor har han da også allieret sig med Finn Jensen a/s.

”På det admininstrative område sker der også reperationer, svømmebadet er de sidste år overgået til data styring på alle processer. Alt fra fakturering til adgangskontrol og energiforbrug er digitaliseret, dette betyder, at vores system begynder at blive udfordret”, fortæller adm dirketør Jeppe Jacobsen.

”Vi udskifter derfor også i denne omgang hjertet i svømmebadet. Hjertet er her betegnelsen for det krydsfelt af kabler, der korrdinere alle data strømme til og fra svømmebadet, hviklet også betyde, at telefoner og mail ikke vil virke i uge 22. Efter udskiftningen vil kunderne sikkert ikke opleve nogen forandring lige bortset fra, at vi gerne skulle undgå unødige drift stop i fremtiden”, siger Jeppe Jacobsen og fortsætter. ”Vi ved god, at det også for vores kunder er en udfordring, når vi skal lave disse store reperationer og lukke dage, men vi er også af den overbevisning, at vi gør det bedst ved at være proaktiv frem for at vente til noget pludseligt bryder ned.

Den nye lovgivning har pålagt os så mange krav, at selv små nedbrud betyder meget lang lukke tid, og vores egen kundeundersøgelse viser da også, at der blandt de adspurgte er bred eninghed om, at man føler sig posistivt modtage i svømmebadet, og når vi samtidig får ros for at have en oprigtig interesse for kundernes behov, er det vores bedste overbevisning, at selv om en lukkeperiode vil påvirke vores kunder her og nu, så er en planlagt lukning frem for en delvis lukning af området med en masse restriktioner og larm, det der passer bedst med vores slogan ”oplevelser med omtanke”.

Derfor har vi valgt at tage det hele over en omgang, for derved at være helt klar til turist sæsonen”, slutter Jeppe Jacobsen.

Svømmebadet lukker kun mandag til torsdag i uge 22, så fredag skulle alt være som det plejer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Svømmebad slukker for strømmen i uge 22' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER