App’en “Giv et praj” hjælper Park og Vej

App’en “Giv et praj” hjælper Park og Vej

18. april 2018 - kl. 0:02 - af

”Giv et Praj” er en gratis App til borgerne, hvor de hurtigt og nemt kan komme i kontakt med Park & Vej.

Med en smartphone i hånden kan borgerne give oplysninger om fejl og mangler, så snart de lægger mærke til dem. Opdager borgere noget, der skal udbedres – fx huller i vejen eller ødelagte skilte – skal de blot have deres smartphone klar.

De tager et billede af hændelsen og indtaster en kort beskrivelse. Herefter sender de til praj til Park & Vej, som sørger for, at de rigtige personer modtager henvendelsen. Har borgere ikke mulighed for at sende deres praj via en smartphone, kan de indberette fejl og mangler via frederikshavn.dk.

Teknisk Udvalg fik på udvalgets seneste møde en orientering af benyttelsen af App’en.

Park & Vej indførte ’Giv et praj’ i marts 2016 og har på nuværende tidspunkt modtaget 803 praj.

453 henvendelser drejer sig om huller i vejen. Påkørte skilte har affødt 87 henvendelser, og affald og fyldte skraldespande er noteret for 83 henvendelser. 115 henvendelser vedrører snerydning og saltning, græsslåning og generelt fra rekreative områder (fx ødelagte broer, bænke, mm.). Tilstoppede kloakker og rendestensbrønde har afstedkommet 53 henvendelser og lyssignaler 12.

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER