Tilbage i livet – foredrag med Claus Søndergaard

Tilbage i livet – foredrag med Claus Søndergaard

16. april 2018 - kl. 0:26 - af

Claus Søndergaard fra Vadum gik ned med stress og depression og endte i total opløsning. Men tro, psykologi og den nære familie hjalp ham på fode igen.

Mandag den 23. april kl. 19.30 i Mariehuset, Strandgade 5A, fortæller han hvordan.

Claus Søndergaard levede i livets overhalingsbane, indtil det sagde fuldt stop. Nu fortæller han om nedturen og det vendepunkt, der blev hans redning. Foredraget finder sted i Mariehuset i Sæby og bygger på hans nyudkomne bog: “Tro, stress og depression – i verdens lykkeligste land”.

Det hele starter med, at Claus Søndergaard begynder på et nyt arbejde med iværksættelse og opstart af ”Den Sikrede Institution Kompasset” for Region Nordjylland. Claus begynder med store ambitioner og gåpåmod, men oplever i arbejdet med svært kriminelle børn og unge en voldsom deroute, der begynder med stress, depression og selvmedicinering.

Han kan – eller vil – ikke erkende, at han er syg. Det ender med et voldsomt kollaps, som han intet selv husker fra. Han indlægges på en psykiatrisk afdeling, og fra da starter rejsen tilbage til livet. Han får hjælp af sin leder og en psykolog, af venner og familie. Desuden henter Claus hjælp i sin tro og i forskellige teknikker til at finde ro.

Foredraget er arrangeret af Sæby Y´Men´s Club. Pris for foredrag og kaffebord er 50,00 kr.

Mødet er støttet af: Statens Kunstfond.

Tilmelding senest den 18. april til Ernst Hansen på 20885894 eller hansenstrandkanten@gmail.com

Max 80 deltagere.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilbage i livet – foredrag med Claus Søndergaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER