Miljø- og Fødevareklagenævnet undsiger kommunal afgørelse

Miljø- og Fødevareklagenævnet undsiger kommunal afgørelse

15. april 2018 - kl. 14:14 - af

Plan- og Miljøudvalget fik på udvalgets seneste møde forelagt et par afgørelser fra klageinstanser.

En af sagerne vedrører en miljøgodkendelse til etablering af svinebrug på ejendommen Fjembevej 7, som Frederikshavn Kommune gav i juli 2017. Ejendommen er beliggende i et område mellem Hørby, Dybvad og Thorshøj.

2 naboer har påklaget kommunens afgørelse, og de fik medhold i deres klage.

Miljø- og Fødevareklagenævnet er nemlig den 23. marts 2018 kommet frem til følgende afgørelse: ”Miljø- og Fødevareklagenævnet ophæver Frederikshavn Kommunes afgørelse af 10. juli 2017 om miljøgodkendelse til etablering af svineproduktion på Fjembevej 7 i Sæby. Sagen hjemvises til fornyet behandling i kommunen.”

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Miljø- og Fødevareklagenævnet undsiger kommunal afgørelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER