Målrettede efterafgrøder: Østvendsyssel halter bagefter

Målrettede efterafgrøder: Østvendsyssel halter bagefter

15. april 2018 - kl. 0:04 - af

I stort set hele landet er de målrettede efterafgrøder nu fordelt. Og mange søger forgæves. Bare ikke i Østvendsyssel, hvor der mangler at blive søgt 1.800 ha.

Søg nu! Sådan lyder opfordringen fra LandboNords PlanteRådgivninger til de landmænd, som bor i Østvendsyssel. Her viser en opgørelse fra 4. april 2018, at Østvendsyssel har en ledig pulje på 1.800 ha tilknyttet kystlandsområdet; (Åbne vandomr. Gr. II – Kattegat (154, 222, 225).

– Det overrasker mig, at så få har søgt puljen i Østvendsyssel. Måske har den enkelte landmand afholdt sig fra at gøre det, da han troede, at naboen søgte. Men jeg kan kun anbefale at få det gjort inden den 20. april, hvor der er deadline, siger chefkonsulent i LandboNords PlanteRådgivning, Søren Greve Olesen.

Vigtigt at søge efterafgrøderne
Rent praktisk kan ansøgningen ske i forbindelse med ansøgningen om EU grundbetaling. Hvis den allerede er udarbejdet, kan efterafgrøderne stadig tilføjes indtil deadline den 20. april.

– Jeg vil opfordre de interesserede i at tage kontakt til os i LandboNord. Hvis der efter den 20. april fortsat er en ledig pulje med målrettede efterafgrøder i Østvendsyssel, så får den enkelte landmand, som ikke har søgt, en reduktion i kvælstofkvoten, siger Søren Greve Olesen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Målrettede efterafgrøder: Østvendsyssel halter bagefter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER